De film Till vanaf 30 maart 2023 in de bioscoop

Universal Pictures heeft de trailer vrijgegeven van de film Till, de aanstaande biopic over de gebeurtenissen na de afschuwelijke lynching van Emmett Till. De film zal 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamies onaflaatbare strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte.

Till film

Till film trailer

Het is een diep emotionele film over het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s meedogenloze zoektocht naar gerechtigheid voor haar 14-jarige zoon Emmett Till, die in 1955 werd gelyncht tijdens een bezoek aan zijn neven in Mississippi. In Mamie’s aangrijpende reis wordt verdriet omgezet in actie, zien we de universele kracht van het vermogen van een moeder om de wereld te veranderen.

Till wordt geregisseerd door Chinonye Chukwu op basis van een scenario dat ze samen met Michael Reilly en Keith Beauchamp schreef.

De film heeft hoofdrollen voor Danielle Deadwyler, Whoopi Goldberg, Jalyn Hall, Frankie Faison, Jayme Lawson, Tosin Cole, Kevin Carroll, Sean Patrick Thomas, John Douglas Thompson, Roger Guenveur Smith en Haley Bennett.

Till wordt geproduceerd door Reilly, Beauchamp, Goldberg, Barbara Broccoli, Frederick Zollo en Thomas K. Levine.

De film zal 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter