De Finse crimi Karppi seizoen 2 vanaf 1 juli op Netflix

Goed nieuws voor fans van de Finse serie! Karppi seizoen 2 is vanaf woensdag 1 juli te bekijken op Netflix! In deze thriller (in het Engels Deadwind) volgen we detective en weduwe Sofia Karppi. Samen met haar jonge collega onderzoekt ze zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Karppi seizoen 2

Slechts enkele maanden na het tragische verlies van haar man onderzoekt een rechercheur van een Fins politieteam, Sofia Karppi, de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Het lichaam is aan de kust begraven. Al snel verdenken Sofi en haar nieuwe partner de ontevreden ex-cliënt van het slachtoffer. Ondertussen moet Sofi ook haar twee kinderen zonder vader op zien te voeden.

In het tweede seizoen van Karppi worden er plots twee lijken gevonden. De lijken worden aangetroffen in een tunnel die zich onder de Finse Golf bevindt en nog steeds in volle aanbouw is. Opvallend, één van de lichamen wordt gevonden aan de kant van de Finse hoofdstad Helsinki terwijl de andere wordt aangetroffen aan de kant van Tallinn, de hoofdstad van Estland. Niet alleen Karppi, maar ook haar partner Sakari Nurmi gaan samen op onderzoek uit en zullen proberen om deze bizarre misdaad op te lossen.

Karppi is geregisseerd en gecreëerd door Rike Jokela, met in de hoofdrollen Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen en Tommi Korpela. De serie ging in première in Finland in maart 2018 op Yle TV2 en in augustus 2018 op Netflix.

Karppi seizoen 2 is vanaf 1 juli te bekijken op Netflix!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter