De K van Karlijn vanaf 6 januari bij Net5 met Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen en Doris) is vanaf 6 januari te zien in de komische dramaserie De K van Karlijn op Net5. Bekijk hieronder een promo. De reeks is ontwikkeld door Linda de Mol en Reidinga.

De K van Karlijn op Net5

In de serie zien we Reidinga als het hoofdpersonage Karlijn, die de diagnose borstkanker krijgt. De gedachte dat het wel eens fout af zou kunnen lopen, vermijdt ze met humor en ironie. Ze doet er alles aan om te voorkomen dat haar hele leven met haar man Victor (Ali Ben Horsting) en zoon Thijs (Kit Verboom) alleen nog maar om haar ziekte draait. Karlijn vindt het moeilijk om hulp te accepteren en ontsnapt het liefst met haar beste vriendin Ellen (Fockeline Ouwerkerk) om een fles Pinot Grigio leeg te drinken. Ze besluit dat ze het zware traject dat voor haar ligt maar op één manier aan kan gaan: met een enorme berg humor en ironie.

De reeks, naar een idee van Will Koopman, is geregisseerd door Koopman en Albert Jan van Rees.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tjitske Reidinga, Ali Ben Horsting, Kit Verboom, Fockeline Ouwerkerk, Freek Bartels, Rifka Lodeizen, Joke Bruijs en Gijs de Lange.

De K van Karlijn is vanaf 6 januari te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter