De Kameleon Aan De Ketting vanaf 30 juni in de bioscoop

De Kameleon aan de Ketting is vanaf woensdag 30 juni 2021 in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer.

De Kameleon Aan De Ketting

De Kameleon Aan De Ketting

Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van… en samen met het punkmeisje Jossie zoeken ze naar de echte misdadigers.

Regisseur Steven de Jong, die ook dit keer de rol van Heit Klinkhamer op zich neemt, zei:

“De Kameleon is als een prachtige maar ook spannende streekroman. Alles zit er in! Ontroering, de schoonheid van het landschap maar ook een bloedstollend plot vol onverwachte wendingen. En een heerlijke snelle boot want je denkt toch niet dat de Kameleon zich daadwerkelijk aan de ketting laat leggen! Geen sprake van.” 

De cast bestaat uit namen als Sens Gerritsen, Imme Gerritsen, Lieke van den Akker, Meriyem Manders, Cas Jansen, Vincent Visser, Michiel Kerbosch, Margreet Blanken, Nando Liebregts, Dominique van Vliet, Steven de Jong, William Spaaij.

De regie is in handen van Steven de Jong op basis van een scenario dat hij schreef met Dick van den Heuvel.

De Kameleon Aan De Ketting is vanaf 30 juni 2021 in de bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter