De langverwachte verfilming van Good Omens gaat 31 mei van start

Vanaf vrijdag 31 mei start de langverwachte verfilming van fantasy-klassieker Good Omens exclusief bij Amazon Prime Video. Bekijk hieronder alvast de intro.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal die sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld zijn geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.. Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman.

Naast Sheen (Masters of Sex) en Tennant (Jessica Jones) zijn er rollen voor Jon HammJack Whitehall, Frances McDormandMichael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi, Nick Offerman en Miranda Richardson.