De MCU cast vraagt zich af waar Ant-Man en The Wasp waren

Morgen zal Marvel Studios een nieuwe trailer vrijgeven voor Ant-Man and The Wasp, maar in de tussentijd heeft de studio een nieuwe teaser uitgebracht waarin het Marvel Cinematic Universe zich afvraagt ​​waar Scott en Hope waren tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War. Bekijk hieronder de nieuwe Ant-Man en The Wasp MCU cast teaser!

Marvel Studios-president Kevin Feige heeft ook een bedankje aan alle fans vrijgegeven nadat Infinity War de box office-records brak met de allerbeste wereldwijde opening ($ 640,9 miljoen) en binnenlandse opening ($ 258,2 miljoen)!

Eerder deze week reageerde Ryan Reynolds, oftewel Deadpool, ook op zijn eigen manier op het succes van Avengers: Infinity War.

In de nasleep van Captain America: Civil War, moet Scott Lang omgaan met de gevolgen zijn keuzes als superheld en als vader. Terwijl hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn leven thuis en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym geconfronteerd met een dringende nieuwe missie. Scott moet het kostuum weer aantrekken en leren samenwerken met The Wasp, terwijl het team samenwerkt om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

Ant-Man and the Wasp wordt geregisseerd door Peyton Reed. Hoofdrollen zijn er voor Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope van Dyne/Wasp), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) en Michael Peña (Luis). Tevens zien we de terugkeer van Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip “T.I.” Harris en David Dastmalchian. Daarnaast zijn er rollen voor Michelle PfeifferLaurence FishburneRandall Park, Hannah John-Kamen en Walton Goggins. Het scenario is geschreven door  Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer, Paul Rudd en Gabriel Ferrari.

Ant-Man and the Wasp staat gepland voor 18 juli 2018.