De Moovies Kalender – een kerstcadeau voor filmliefhebbers!

Het enorme aanbod films van vandaag de dag kan zorgen voor keuzestress. Al is urenlang scrollen door de Netflix-catalogus binnenkort niet meer nodig. De mannen van Moovies hebben namelijk een kalender ontworpen die voor jou een film uitkiest.

Als filmliefhebber is het niet alleen leuk om naar films te kijken. Zo kan het ook leuk zijn om een boek door te bladeren dat met film te maken heeft. Of wat dacht je van de gloednieuwe Moovies kalender, waarop iedere dag een filmtip te vinden is? Wij hoorde onlangs van dit nieuwe project en wilde het graag even uitlichten.

Met de Moovies kalender heb je iedere dag een filmtip. De tips hebben overigens vaak een onderbouwde reden. Zo lieten de makers zich inspireren door onder verjaardagen/overlijdens van sterren en historische gebeurtenissen. Bovendien kun je ook zien met welke topper uit de filmwereld jij je verjaardag deelt. Er is echter ook ruimte gelaten om zelf verjaardagen in te vullen, zodat ome Jack en tante Rose niet nog eens de boot missen.

De Moovies kalender is overigens niet gemaakt op een bepaald jaar. Er worden gewoon 366 films aangeboden om te ontdekken de komende jaren. Naast filmtips bevat de kalender ook uniek artwork, uiteraard met talloze verwijzingen naar bekende films.

Mocht jou dit wel een leuk kerstcadeau lijken, de Moovies kalender kost €13,50 en is via deze website te bestellen.

Moovies

Moovies is een Vlaamse filmwebsite die naast recensies ook een podcast aanbiedt. Hierin worden allerlei films besproken, van recente blockbusters tot oude films die weer actueel zijn. Je kunt de podcasts via deze link beluisteren.

VOLG ONS

Wil je meer van dit soort leuke tips? Of gewoon op de hoogte blijven van film- en serienieuws? Houd dan ons nieuwsoverzicht in de gaten of volg Entertainmenthoek via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je geinformeerd op het gebied van films, series en alles daar omheen.

FacebookInstagramPinterestTwitter