De nieuwe serie op The Big Leap vanaf 1 december op Disney Plus

Het enige dat nodig is, is een sprong in het diepe. De nieuwe serie The Big Leap is vanaf 1 december te streamen op Disney Plus. De reeks gaat over een groep van diverse, ongelukkige personages die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een reality-dansshow die toewerkt naar een live-productie van Swan Lake.

The Big Leap serie Disney Plus

Serie The Big Leap op Disney Plus

Een diverse groep underdogs strijdt om deel uit te maken van een competitieve realityserie voor de opvoering van een moderne remake van Swan Lake. Wat ze missen in het traditionele lichaamstype van de danser, maken ze goed met hun scherpte, humor en verlangen om een iconisch verhaal opnieuw uit te vinden. The Big Leap neemt ons mee op een reis van zelfacceptatie, positiviteit van het lichaam en empowerment op elke leeftijd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Scott Foley, Simone Recasner, Ser’Darius Blain, Jon Rudnitsky, Raymond Cham Jr., Mallory Jansen, Kevin Daniels, Anna Grace Barlow, Adam Kaplan, Piper Perabo, Teri Polo.

The Big Leap is een serie van de zender FOX en ging in première op 20 september 2021.

De reeks is van bedenker/uitvoerend producent Liz Heldens (The Passage, Friday Night Lights), regisseur/uitvoerend producent Jason Winer (Modern Family, Perfect Harmony) en uitvoerend producent Sue Naegle (Soundtrack, The Plot Against America). Het is gebaseerd op de Britse reality miniserie Big Ballet.

The Big Leap is vanaf 1 december te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter