De Piraten van Hiernaast vanaf 22 december op Netflix

De Piraten van Hiernaast verschijnt op 22 december 2020 op Netflix. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. Het is de eerste verfilming van de 7-delige boekenserie, geschreven door Reggie Naus. In de film wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.

Het boek is hier te koop!

De Piraten van Hiernaast op Netflix

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

De cast bestaat uit namen als Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer.

De Piraten van Hiernaast wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis. De regie is in handen van Pim van Hoeve, op basis van een scenario door Sander de Regt. De film uit 2020 is gebaseerd op de boekenserie van Reggie Naus.

De Piraten van Hiernaast verschijnt op 22 december 2020 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter