De serie Agatha Christie’s Why Didn’t They Ask Evans? vanaf 5 mei op BBC First

Why Didn’t They Ask Evans? is gebaseerd op de roman van Agatha Christie uit 1943 en volgt domineeszoon Bobby Jones en zijn avontuurlijke vriendin, socialite Lady Frances ‘Frankie’ Derwent terwijl ze een moord op het spoor komen. De serie is vanaf 5 mei 2022 te zien op BBC First. Bekijk hieronder de trailer.

Why Didn’t They Ask Evans?

De raadselachtige laatste woorden van een stervende man sturen de zoon van de dominee, Bobby Jones, en zijn bevriende vriendin, Lady Frankie Derwent, op een misdaadoplossend avontuur.

Why Didn’t They Ask Evans? is een werk van detectivefictie door Agatha Christie, voor het eerst gepubliceerd in het Verenigd Koninkrijk door de Collins Crime Club in september 1934 en in de Verenigde Staten door Dodd, Mead and Company in 1935 onder de titel The Boomerang Clue.

De cast bestaat uit namen als Will Poulter, Lucy Boynton, Maeve Dermody, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Emma Thompson, Conleth Hill, Daniel Ings, Jonathan Jules, Miles Jupp, Amy Nuttall, Alistair Petrie, Paul Whitehouse, Morwenna Banks, Joshua James, Richard Dixon.

De driedelige serie Agatha Christie’s Why Didn’t They Ask Evans? is vanaf 5 mei 2022 om 21:00 uur te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter