De serie ALF is vanaf 10 juli te zien op HBO Max

De serie ALF, die oorspronkelijk van 1986 tot 1990 op televisie te zien was, is vanaf 10 juli te zien op HBO Max. De serie draait om Alf, een buitenaards wezen dat is gevlucht van zijn thuisplaneet Melmak. Hij belandt op aarde in de garage van de familie Tanner, een middenklasse familie.

ALF op HBO Max

Al eeuwenlang speurt de mens de hemel af, op zoek naar tekens van buitenaards leven. Nou, hier hebben we er een! ALF – Alien Life Form – ramt met zijn ruimteschip een garage en wordt opgenomen door een gelukkig maar ongewoon gezin. Max Wright, Anne Schedeen, Andrea Elson en Benji Gregory spelen de provinciale familie Tanner, die probeert het bijzondere buitenaardse wezen te verstoppen dat opvallend veel gelijkenis met henzelf vertoont, maar dan met meer haar… Deze 229-jarige bewoner van de planeet Melmac deelt altijd wel een steek onder water uit, slaapt in een mand naast de wasmachine en loopt kwijlend achter de huiskat aan (er gaat immers niets boven een enorme portie kat met friet!). Het hele gezin is dol op de grappigste logé van de hele wereld – zo niet van het heelal.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michu Meszaros, Paul Fusco, Max Wright, Anne Schedeen, Andrea Elson, Benji Gregory.

ALF is een Amerikaanse sitcom die liep van 1986 tot 1990 en werd bedacht door poppenspeler Paul Fusco. De serie bestaat uit 102 afleveringen en eindigde met een onopgeloste cliffhanger. Een latere tv-film, Project: ALF, diende als seriefinale voor de franchise.  De serie was een groot succes in de Verenigde Staten en daarna een nog groter succes in veel Europese landen, zoals Polen en Duitsland.

ALF is vanaf 10 juli 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter