De serie Amazing Grace vanaf 15 maart op Net5

Vanaf 15 maart 2022 zal de Australische serie Amazing Grace te zien zijn op Net5. Bekijk hieronder alvast een trailer. In Amazing Grace staan verloskundige Grace en haar gepassioneerde collega’s centraal in een onconventioneel geboortecentrum naast een groot stadsziekenhuis.

Amazing Grace serie op Net5

Achter de deuren van St Brigid’s geboortecentrum gaat een boeiende wereld schuil van nieuw leven, liefde en bedrog. In het hart daarvan bevindt zich Grace (Kate Jenkinson), een vroedvrouw wiens wereld op zijn kop wordt gezet wanneer Sophia (Alexandra Jensen), de dochter die ze 17 jaar geleden voor adoptie heeft afgestaan, onaangekondigd en zwanger arriveert.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kate Jenkinson, Sigrid Thornton, Alex Dimitriades, Catherine Văn-Davies, Alexandra Jensen, Kat Hoyos, Luke Ford, Ben Mingay, Sophie Bloom, Morgan Griffin, Jake Ryan, Saxon Weaver, Shari Sebbens, Frederick Du Rietz.

Amazing Grace is een Australische televisiedramaserie die op 3 maart 2021 in première ging op Nine Network. De serie werd in september 2021 geannuleerd, een tweede seizoen zal dus niet volgen.

De serie werd ontwikkeld door Sarah Smith, David Maher en David Taylor. Smith schreef samen met Jonathan Gavin en Ainslie Clouston de reeks.

De serie Amazing Grace is vanaf 15 maart 2022 te zien om 22:25 uur op Net5.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter