De serie Bonnie & Clyde vanaf 4 november op Videoland

Op donderdag 4 november verschijnt de Videoland Original Bonnie & Clyde op de streamer. De Nederlandse misdaadserie telt vier afleveringen en is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van ‘De Nederlandse Bonnie& Clyde’. Ze hielden in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban.

Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) heeft nog een paar maanden detentie te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar Turkse familie niet terug te keren naar de gevangenis. In plaats daarvan slaat ze samen met haar vriend, de getraumatiseerde getaway driver Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), op de vlucht.

Bonnie & Clyde op Videoland

Esra Kaplan heeft nog maar een paar maanden jeugddetentie te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar verstikkende Turkse familie niet terug te keren naar de gevangenis. In plaats daarvan slaat ze samen met haar vriend, de getraumatiseerde getaway driver Greg Driessen, op de vlucht. Voor het eerst in hun levens voelen Esra en Greg zich vrij van alles en iedereen, maar al snel stapelen de delicten zich van kwaad tot erger op en komen ze als de ‘Bonnie en Clyde van de Lage Landen’ bekend te staan. Lukt het ze te ontkomen en samen opnieuw te beginnen – of worden ze uiteindelijk alsnog door hun verleden ingehaald?

De Videoland Original Bonnie & Clyde is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van ‘De Nederlandse Bonnie & Clyde’, die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dilan Yardukul, Yannick Jozefzoon, Leopold Witte, Nazmiye Oral, Jim Deddes, Sia Cyrroes, en Murat Toker.

Bonnie & Clyde wordt beschreven als een miniserie, dus de verwachting is niet dat er een seizoen 2 komt. De reeks is geproduceerd door Banijay Benelux Scripted in co-productie met Totem Media en is geregisseerd door Arne Toonen. Het idee van de serie komt van Dilan Yurdakul, scenario van Sarah Offringa en Arne Toonen.

Bonnie & Clyde is vanaf donderdag 4 november te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter