De serie Clarice vanaf 5 juli op Fox Nederland

De serie Clarice zal in Nederland vanaf 5 juli te zien zijn op FOX. Het is 1993, een jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs. De serie Clarice is het verhaal van Clarice Starling die terugkeert om seriemoordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Het drama ziet Rebecca Breeds in de rol van  FBI-agent Clarice Starling. Bekijk hieronder alvast een trailer.

De serie Clarice op FOX Nederland

De serie volgt Clarice Starling na de gebeurtenissen in auteur Thomas Harris’ roman The Silence of the Lambs uit 1988. Het titulaire personage werd voor het eerst gespeeld door Jodie Foster en later in Hannibal (2001) door en Julianne Moore.

In 1993, een jaar na de gebeurtenissen van The Silence of the Lambs, duikt Clarice in het onvertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling terwijl ze terugkeert in het veld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen, terwijl ze haar weg vindt in de politieke wereld van Washington, DC.

Breeds’ Starling wordt beschreven als briljant en kwetsbaar. Ze studeerde Magna Cum Laude af aan UVA met een dubbele major in Psych and Criminology. Haar moed geeft haar een innerlijk licht dat monsters en gekken naar haar toe trekt. Haar complexe psychologische gesteldheid komt voort uit een uitdagende jeugd, en haar drive komt voort uit haar behoefte om te ontsnappen aan de last van familiegeheimen die haar haar hele leven hebben achtervolgd.

De serie heeft rollen voor Rebecca Breeds, Kal Penn, Michael Cudlitz, Nick Sandow, Lucca De Oliveira, Marnee Carpenter en Devyn A. Tyler. Jayne Atkinson, Shawn Doyle en Tim Guinee hebben terugkerende rollen.

De serie wordt geschreven en uitgevoerd door medewerkers Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) en Jenny Lumet, die beide momenteel ook samenwerken aan de aankomende serie The Man Who Fell to Earth van CBS All Access. Het project is coproductie tussen MGM en CBS Television Studios in samenwerking met Secret Hideout. Heather Kadin van Secret Hideout en zal ook dienen als uitvoerende producenten.

De serie Clarice zal vanaf 5 juli te zien zijn op FOX Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter