De serie Coyote vanaf 12 mei te zien bij Ziggo Movies & Series

De serie Coyote is vanaf 12 mei te zien bij Ziggo Movies & Series. In de serie wordt een oud-grenswachter door een Mexicaans kartel gedwongen om zijn leven op het spel te zetten. Bekijk hieronder de trailer.

Coyote serie

Het verhaal van Ben Clemens, die, na 32 jaar als grenspatrouilleur, gedwongen wordt te werken voor dezelfde mensen die hij tijdens zijn carrière buiten de deur probeerde te houden in een poging Amerika binnen te komen. Nu blootgesteld aan het leven aan de andere kant van de muur, begint Ben zijn zwart-wit visie op de wereld in twijfel te trekken en zijn ideologie en loyaliteit uit te dagen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Chiklis, Juan Pablo Raba, Adriana Paz, Kristyan Ferrer, Octavio Pisano, Cynthia McWilliams, Julio Cesar Cedillo, Emy Mena.

Coyote is een Amerikaans misdaaddrama gemaakt door David Graziano, Michael Carnes en Josh Gilbert. De serie ging in première op CBS All Access op 7 januari 2021.

De serie Coyote is vanaf 12 mei 2021 te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter