De serie Insânia op Disney Plus

Paula is een forensisch politieagente en ze moet een nieuwe zaak oplossen – in haar eigen gedachten. Stream Insânia, een Star Original serie, nu op Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer.

Insânia

Serie Insânia op Disney Plus

Insânia volgt het verhaal van Paula, een forensisch onderzoeker die wordt opgenomen in een mysterieuze psychiatrische kliniek na een familietragedie. Eenmaal daar dwaalt haar geest af over donkere en onzekere paden en bereikt ze de rand van waanzin, terwijl ze de echte reden voor haar ziekenhuisopname onderzoekt en een angstaanjagende samenzwering ontdekt.

Gebaseerd op een origineel idee van Lucas Vivo en geschreven door Marcelo Slavich, Walter Slavich, Flor Canosa, García Lagos en Lucas Vivo, wordt het eerste seizoen van de psychologische thriller geregisseerd door Gustavo Bonafé (Irmandade en O Doutrinador) en ontwikkeld door Intro Pictures.

De hoofdrollen worden gespeeld door Carol Castro (Mulheres Apaixonadas, Carcereiros), Rafaela Mandelli (O Negócio), Bella Camero (Malhação), Eucir de Souza (Rua Augusta), Rafael Losso (Rotas do Ódio, Rio Heroes) en Samuel de Assis (#MeChamadeBruna).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter