Trailer voor de serie Maggie op Disney Plus

The future is about to unfold. De geheel nieuwe Original serie Maggie, is binnenkort beschikbaar op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Maggie serie Disney Plus

Maggie serie op Disney Plus

Het is al moeilijk genoeg om een ​​jonge, alleenstaande vrouw in de wereld van vandaag te zijn – het is moeilijker als je ook een paranormaal begaafde bent. Maggie heeft echte paranormale gaven, wat betekent dat ze regelmatig de toekomst van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige vreemden op straat ziet. Maar wanneer ze een glimp van haar eigen lot begint te zien op hetzelfde moment dat ze een onverwachte man ontmoet, wordt haar leven nog gecompliceerder. Kun je verliefd worden als je denkt te weten hoe het afloopt? Ze had dit waarschijnlijk moeten zien aankomen…

Maggie heeft hoofdrollen voor Rebecca Rittenhouse, David Del Rio, Nichole Sakura, Angelique Cabral, Leonardo Nam, Ray Ford, Chloe Bridges, Kerri Kenney en Chris Elliott.

Justin Adler en Maggie Mull zijn schrijvers en uitvoerende producenten. Evan Hayes en Jeff Morton zijn ook uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op de korte film van Tim Curcio.

Alle 13 afleveringen van Maggie gaan op woensdag 6 juli 2022 in première op Hulu in de Verenigde Staten. De serie zal in Nederland op Disney Plus verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter