De serie Moedermaffia vanaf 30 september op Videoland

Videoland heeft de trailer vrijgegeven voor Moedermaffia, een komische dramaserie met Loes Haverkort (Celblok H). In Moedermaffia volgen we Daan, een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is. Bekijk hieronder een trailer

Moedermaffia op Videoland

Moedermaffia; een bekend fenomeen voor alle (toekomstige) moeders. Zo ook voor hoofdpersoon Daan. Een in de ogen van anderen ‘ontaarde’ moeder, die maar wat aanmoddert en geen idee heeft wat ‘goed’ ouderschap is. Daan belandt na haar scheiding bij haar moeder op de bank en moet ook nog een ouderschapscursus volgen, wil ze haar kinderen niet voorgoed kwijtraken. Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp waar iedereen een mening over heeft maar deep down fucking onzeker over is. Ja, ook de Moedermaffia.

De hoofdrollen worden gespeeld door Loes Haverkort, Benja Bruijning, Beppie Melissen, Tina de Bruin. Alwin Pulinckx, Armand Rosbak, Britt Scholte, Daniël Kolf, Eva Laurensen, Jamie Grant, Jolijn Henneman, Loes Schnepper, Nola Frensdorf, Sarah Bannier, Stephanie van Eer en Toprak Yalçiner.

Moedermaffia gecreëerd door Anjali Taneja (Het Huis Anubis) en geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart. De serie is geproduceerd door Maarten Swart van Kaap Holland Series. De regie ligt in handen van Anna van Keimpema (Mees Kees serie).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter