De serie One of Us Is Lying verschijnt 18 februari op Netflix

De serie One of Us Is Lying verschijnt 18 februari 2022 op Netflix. De reeks is afkomstig van de Amerikaanse streamer Peacock, maar wordt in Nederland uitgebracht als een Netflix Original. De serie volgt vijf middelbare scholieren die in detentie komen, waar een van hen onder verdachte omstandigheden overlijdt en er een onderzoek volgt. Bekijk hieronder een trailer.

One of Us Is Lying op Netflix

Vijf leerlingen gaan een straflokaal in, maar één iemand komt er nooit meer levend uit. Simon Kelleher is een leerling van Bayview High en heeft een roddel-app ontwikkeld. Hij heeft sappige nieuwe verhalen over vier populaire medescholieren en die is hij van plan te onthullen. Maar dan sterft hij onverwacht voor hun neus. Bronwyn, Cooper, Addy en Nate zijn het onderwerp van Simons roddels en veranderen in verdachten zodra bekend wordt dat zijn dood geen ongeluk bleek te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark McKenna als Simon, de overleden student, en Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada en Cooper van Grootel als de hoofdverdachten, met Barrett Carnahan, Jessica McLeod en Melissa Collazo in bijrollen.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McManus en is afkomstig van Erica Saleh (Wisdom of the Crowd, Instinct). De reeks bestaat uit acht afleveringen. Een One of Us Is Lying seizoen 2 is in de maak.

De serie One of Us Is Lying verschijnt 18 februari 2022 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter