De serie Pam and Tommy vanaf 2 februari op Disney Plus

Pam and Tommy, de aankomende dramaserie gebaseerd op het beruchte sekstape schandaal van Pamela Anderson en Tommy Lee, heeft een releasedatum voor Disney Plus Nederland gekregen.

In een persbericht heeft de Walt Disney Company onthuld dat de gelimiteerde serie op 2 februari 2022 op het streamingplatform zal verschijnen. Dit is dezelfde datum waarop Pam and Tommy op Hulu in de VS te zien is.

De eerste drie afleveringen van Pam en Tommy zullen op de premièredatum worden uitgezonden op Hulu en Disney Plus. De serie zal worden uitgebracht onder de merknaam Star van de streamer, waarin tal van dochterondernemingen van Disney zijn ondergebracht, waaronder Hulu, FX, Freeform en 20th Century Studios.

Pam and Tommy Disney Plus

Pam and Tommy op Disney Plus Nederland

Het vertelt het verhaal van de tumultueuze relatie tussen de Motley Crüe drummer / mede-oprichter en de voormalig Baywatch-ster/model, inclusief het beruchte incident waarin hun huwelijksreis sekstape werd gestolen en vervolgens gelekt naar het publiek. Hoewel dit onderdeel is van de reeks zal het verhaal niet focussen op het schandaal, maar eerder hun relatie onderzoeken en teruggaan naar hun huwelijk na slechts 96 uur elkaar te kennen.

Naast Stan en James bevat de cast ook Seth Rogen (An American Pickle, This is the End) als de man die de sekstape van het stel heeft gestolen en deze heeft verkocht. Rogen zal het project ook produceren met zijn Point Gray-partner Evan Goldberg via hun banner naast Dylan Sellers via Limelight, Dave Franco en Sue Naele en Megan Ellison bij Annapurna. Bronnen melden dat Rogen en Goldberg’s Point Gray degenen zijn die het project leiden en het naar het streamingplatform hebben gebracht.

De serie met acht afleveringen is geregisseerd door Craig Gillespie en is geschreven door Rob Siegel.

 Stream de eerste 3 afleveringen van Pam & Tommy vanaf 2 februari op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter