De serie Perdida vanaf 23 oktober op Netflix

De serie Perdida is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailerPerdida vertelt het spannende verhaal van Antonio die zoekt naar zijn in Valencia ontvoerde dochter. Hij zorgt ervoor dat hij naar de gevangenis gestuurd wordt in Colombia waarna hij een reeks gebeurtenissen in werking zet. Een advocate wil hem uit de gevangenis halen maar ontdekt dat Antonio zich opzettelijk heeft laten opsluiten.

De serie Perdida op Netflix

Antonio stelt zich kandidaat om gearresteerd te worden, zodat hij naar de ergste gevangenis van Colombia, La Brecha, wordt gestuurd. Hij zit achter de man aan die zijn dochter jaren geleden heeft ontvoerd.

De cast bestaat uit namen als Daniel Grao, Carolina Lapausa, Melani Olivares, Adriana Paz, Fernando Solórzano, Juan Carlos Messier, Jon Arias, Verónica Velásquez, David Trejos, Ana Maria Orozco.

Deze serie werd gemaakt door Natxo Lopez en wordt geproduceerd door geproduceerd door het Spaanse mediabedrijf Atresmedia in samenwerking met Big Bang Media. De serie was vanaf begin 2020 te zien op één van de zenders van Atresmedia, Antena 3.

De serie Perdida is vanaf 23 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter