De serie Ramses vanaf 11 juni op Disney Plus Star

De indrukwekkende vierdelige serie Ramses verschijnt op 11 juni bij Disney Plus Star. De reeks gaat over de jonge jaren van Ramses Shaffy, van begin jaren 60 tot eind jaren 70. Bekijk hieronder een trailer.

De serie Ramses op Disney Plus Star

Alles wat gezegd en geschreven is over Shaffy, getuigt van zijn ongelooflijke drang om groots en meeslepend te leven. De vele verhalen vertellen hoe aanstekelijk en inspirerend dat voor velen is geweest, maar ook hoe verpletterend en destructief het kon zijn. En soms getuigen de verhalen en zijn liedjes van een hartverscheurende eenzaamheid. Over al deze kanten van het leven van Ramses Shaffy gaat de serie.

De serie speelt zich af tussen de jaren 1959 en 1978 en is vooral een ode aan Ramses’ levensvreugde en -kracht; aan zijn vermogen het leven niet alleen te nemen zoals het komt, maar in elke gebeurtenis, hoe pijnlijk ook, een nieuwe kans te zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maarten Heijmans, Noortje Herlaar, Thomas Cammaert, Hanne Arendzen, Xander van Vledder, Elise van ‘t Laar.

Ramses is een vierdelige miniserie van Michiel van Erp uit 2014, geproduceerd door De Familie Film & TV. Het scenario werd geschreven door Marnie Blok (Keizersvrouwen). De eerste uitzending vond plaats op 11 januari 2014 op Nederland 2.

Ramses verschijnt op 11 juni bij Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter