De serie The Accident vanaf 27 augustus te zien bij de NPO

De Britse dramaserie The Accident is vanaf 27 augustus wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start en daarna in zijn geheel op NPO Plus. Het onderzoekt de strijd van een fictieve Welshe gemeenschap voor gerechtigheid na een explosie op een bouwplaats, waarbij verschillende lokale kinderen omkwamen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Accident op NPO

In een klein dorp in Wales biedt een groot bouwproject hoop op een betere toekomst. Veel werklozen slagen erin een baan te vinden. Als kinderen ongevraagd de bouwplaats betreden, ontstaat er een explosie. Er vallen doden, waaronder een hoop kinderen. Hierdoor komt de gemeenschap onder druk te staan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Lancashire, Sidse Babett Knudsen, Mark Lewis Jones, Jade Croot, Nabhaan Rizwan, Joanna Scanlan, Eiry Thomas, Genevieve Barr, Adrian Scarborough.

The Accident is een vierdelige Britse televisiedramaserie, die voor het eerst werd uitgezonden op Channel 4 vanaf 24 oktober 2019. Het werd geschreven door Jack Thorne (His Dark Materials), die onlangs voor Netflix werkte aan de miniserie The Eddy.

The Accident is vanaf 27 augustus wekelijks te volgen op NPO 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter