De serie The Control Room vanaf 17 juli op BBC One

De driedelige serie The Control Room is vanaf 17 juli 2022 te zien op BBC One. Bekijk hieronder een trailer.

The Control Room serie op BBC

Gabe’s wereld staat op zijn kop als hij een wanhopig telefoontje op leven en dood ontvangt van een vrouw die hem lijkt te kennen. Nu Gabe onder druk staat om erachter te komen wie ze is, neemt hij een beslissing die verwoestende gevolgen dreigt te hebben…

De Schotse acteur Iain De Caestecker speelt de hoofdrol als Gabe. Iain is misschien het best bekend van zijn rollen in Agents of S.H.I.E.L.D., Not Another Happy Ending en In Fear. Andere rollen zijn er voor Joanna Vanderham (The Runaway en The Paradise, Legends of Tomorrow), Sharon Rooney (My Mad Fat Diary, The Capture, Finding Alice), Daniel Portman (Game of Thrones, Vigil), Taj Atwal (The Syndicate, Line of Duty) en Stuart Bowman (Bodyguard, Versailles).

Ook zijn Joanna Vanderham, Taj Atwal, Daniel Portman en Sharon Rooney te zien.

Amy Neil (Trust Me) tekende voor de regie van de serie en Nick Leather (Mother’s Day, Murdered For Being Different) schreef het script.

De driedelige serie The Control Room is vanaf 17 juli 2022 te zien om 22:00 uur op BBC One.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter