De serie The Dropout vanaf 20 april op Disney Plus Nederland

Koste wat het kost. Amanda Seyfried is de CEO van Theranos, Elizabeth Holmes. Stream The Dropout vanaf 20 april exclusief op Disney Plus Nederland. De serie is gebaseerd op de gelijknamige podcast van Rebecca Jarvis en ABC Audio. Het vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en haar bedrijf Theranos, dat ten onrechte beweerde baanbrekende bloedtesttechnologie te hebben ontwikkeld. Bekijk hieronder de trailer voor de serie The Dropout.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

The Dropout Disney Plus

The Dropout op Disney Plus Nederland

Geld. Romantiek. Tragedie. Bedrog. De limited serie The Dropout over Elizabeth Holmes en Theranos is een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem die vreselijk zijn misgegaan. Hoe heeft ‘s werelds jongste self-made vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verloren? The Dropout is gebaseerd op de gelijknamige podcast van ABC Audio.

In The Dropout zijn er rollen voor onder meer Amanda Seyfried, Naveen Andrews, Utkarsh Ambudkar, Kate Burton, Michel Gill, LisaGay Hamilton, William H. Macy, Elizabeth Marvel, Laurie Metcalf, Dylan Minnette, Alan Ruck, Sam Waterston en Michaela Watkins.

De serie die de eerste productie van Searchlight Television markeert, in samenwerking met 20th Television, werd geproduceerd door Elizabeth Meriwether, Liz Heldens, Liz Hannah, Katherine Pope, Rebecca Jarvis, Victoria Thompson en Taylor Dunn, met Meriwether ook als showrunner. Michael Showalter, die meerdere afleveringen regisseerde, produceerde ook samen met zijn Semi-Formal Productions-partner Jordana Mollick.

The Dropout kijken

The Dropout is vanaf 20 april 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk The Dropout.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter