De serie The Girl Before vanaf 19 december te zien op BBC One

BBC heeft de eerste trailer onthuld voor de aankomende psychologische thriller serie getiteld The Girl Before, met in de hoofdrollen Gugu Mbatha-Raw en David Oyelowo. De gelimiteerde serie maakt zijn debuut in het VK op 19 december op BBC One. In de VS zal de reeks beschikbaar zijn om te streaming op HBO Max.

In de trailer van The Girl Before, die je hieronder kunt bekijken, zie je een vrouw die de kans grijpt om in een mooi en mysterieus huis te wonen. Ze zal er echter al snel achter komen dat niet alles is wat het lijkt wanneer ze meer te weten komt over de vrouw die het huis voor haar bewoonde.

The Girl Before op BBC

De serie vertelt het verhaal van Jane, die de kans krijgt om een ​​prachtig, ultra-minimalistisch huis te betrekken, ontworpen door een enigmatische architect. Er is maar één addertje onder het gras: de bewoners moeten zich houden aan zijn lijst met strenge regels. Jane begint te voelen dat het huis haar op onverwachte manieren verandert, maar wanneer ze de schokkende ontdekking doet over haar voorganger Emma, ​​wordt ze gedwongen om zenuwslopende overeenkomsten onder ogen te zien. Terwijl de tijdlijnen van de twee vrouwen met elkaar verweven raken, begint Jane zich af te vragen of haar lot hetzelfde zal zijn als het meisje ervoor…

De hoofdrollen worden gespeeld door Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo, Jessica Plummer, Ben Hardy.

The Girl Before is een aanstaande 4-delige serieadaptatie gemaakt door J.P. Delaney voor HBO Max en de BBC op basis van de gelijknamige roman uit 2016 van Delaney.

The Girl Before is gemaakt, geschreven en geproduceerd door JP Delaney, met de voor een Emmy genomineerde filmmaker Lisa Brühlmann als regisseur en Marissa Lestrade die de afleveringen van de miniserie schrijft. Eleanor Moran, Rory Aitken en Ben Pugh voor 42, Ben Irving voor de BBC en Lisa Brühlman zijn uitvoerend producent, met Mbatha-Raw en Rhonda Smith als producenten.

The Girl Before is vanaf 19 december dagelijks te zien op BBC One.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter