De serie This Is Us verschijnt in maart op Disney Plus

This Is Us seizoen 1 t/m 6 is vanaf 9 maart 2022 te zien op Disney Plus Nederland. Dit meldt de site Streamwijzer. Nu zijn de vijf seizoenen van Dan Fogelmans veelgeprezen dramaserie nog te zien op Amazon Prime Video. Momenteel wordt het zesde én laatste seizoen nog uitgezonden in de Verenigde Staten, maar deze verschijnt dus ook meteen op Disney Plus Nederland. De nieuwste aflevering zal wekelijks op woensdag verschijnen op de streamingdienst. Bekijk hieronder een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

This Is Us op Disney Plus Nederland

This Is Us is een verfrissende, eerlijke en provocerende serie die een ensemble volgt waarvan de paden kruisen en hun levensverhalen op een vreemde manier met elkaar verweven zijn. We zien dat een aantal van hen dezelfde verjaardag delen, en zoveel meer dan iedereen zou verwachten.

De serie draait rond het jonge koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) Pearson, die in 1980 een drieling verwachten. Eén van de drie kinderen sterft echter tijdens de geboorte, en daarom besluiten Jack en Rebecca om ook een zwart jongetje te adopteren dat op hetzelfde moment als een vondeling in het ziekenhuis wordt gebracht. In het heden volgt de serie het leven van de drie kinderen Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown). Kevin is een televisieacteur die genoeg heeft van zijn vrijgezellenleven en besluit om in New York in Broadway-uitvoeringen te gaan acteren. Kate is een vrouw met obesitas die besluit om haar gewicht te verliezen, en op een bijeenkomst voor obese mensen Toby (Chris Sullivan) ontmoet, en er een relatie mee begint. Randall is een succesvolle zakenman die samen met zijn vrouw Beth (Susan Kelechi Watson) twee kinderen heeft, Tess en Annie. Randall besluit zijn biologische vader William (Ron Cephas Jones) op te zoeken, en neemt hem in huis.

De cast bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. BrownSusan Kelechi WatsonChris SullivanMichael Angarano en Ron Cephas Jones.

This Is Us is bedacht door Dan Fogelman en wordt geproduceerd door 20th Century Fox Television.

This Is Us kijken

This Is Us is vanaf 9 maart 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk alle seizoenen van This Is Us.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter