De serie Yellowjackets vanaf 10 maart bij Ziggo

De psychologische dramaserie Yellowjackets zal vanaf 10 maart 2022 in Nederland te zien zijn bij Ziggo. De serie heeft hoofdrollen voor Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey en Tawny Cypress. Bekijk de trailer hieronder.

Yellowjackets bij Ziggo

Het verhaal is de saga van een team van enorm getalenteerde voetballers van middelbare schoolmeisjes die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl we ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten, wat bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is.

Yellowjackets is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson (Narcos). De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie LynskeyTawny Cypress, Ella Purnell, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Steven Krueger, Jasmin Savoy Brown en Warren Kole.

Yellowjackets is uitvoerend geproduceerd door Drew Comins, Karyn Kusama (Destroyer) en Jonathan Lisco (Halt en Catch Fire), die ook dienst doet als showrunner. De serie is ook al verlengd met een tweede seizoen.

Yellowjackets kijken

Yellowjackets verschijnt op 10 maart 2022 bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter