De Slet van 6VWO seizoen 4 vanaf 5 juli op NPO3

De Slet van 6VWO is een spannende short form-dramaserie. Na drie succesvolle seizoenen op npo3.nl verschijnt De Slet van 6VWO seizoen 4 voor het eerst op televisie, namelijk vanaf 5 juli op NPO3.

De Slet van 6VWO seizoen 4

De slimme, maar onzekere Laura (17) verstuurt in een opwelling een pikante foto van zichzelf naar haar nieuwe liefde Mitchell. De foto lekt en Laura’s wereld stort in. Terwijl ze het mikpunt wordt van pesterijen, bedreigingen en hacking probeert Laura te achterhalen wie een gevaarlijk spel met haar speelt. Het tweede seizoen gaat over de geheime verboden relatie tussen Demi en haar leraar Paul Winters. Het derde seizoen gaat over de twee vriendinnen Justine en Sam die uitzoeken wat er de avond van een feestje gebeurd is en hoe Justine aan een black-out komt.

De achttienjarige Alex is een beetje een buitenbeentje in Posthoorn, een ingeslapen dorpje waar zelden iets spannends gebeurt. Totdat op een dag de superpopulaire Sephine van een toren springt en dit niet overleeft. Dit leidt tot grote commotie in de vriendengroep waar Alex voorzichtig bij is gaan horen. Na de vondst van een naaktvideo van Sephine, lijkt het een tragisch geval van slutshaming gone wrong. Maar is dat wel zo?

De eerste aflevering ging op 2 november 2017 online en vanaf september 2018 ging seizoen 2 van start.

De hoofdrollen in seizoen 4 worden gespeeld door o.a. Florence Vos Weeda, Stephanie van Eer, Bram Klappe, Achraf Koutet, Jolijn Henneman, Tjebbo Gerritsma, Carolina Dijkhuizen, Martijn Fischer, Sandra Mattie, Carré Albers, Chris Tates, Ilse Heus, Steve Hooi, Patrick Stoof, Toprak Yalciner, Romy Pho, Niek Roozen, Mylene D’anjou, Lukas Dijkema, Gonca Karasu, Thomas Boer.

De Slet van 6VWO is een Nederlandse internetserie van AVROTROS geproduceerd door Stepping Stone Producties/Me at the Zoo.

Vanaf 5 juli ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is al te streamen op NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter