De Spaanse serie La Cocinera de Castamar vanaf 9 juli op Netflix

De Spaanse serie La Cocinera de Castamar (Engelse titel The Cook of Castamar) is vanaf 9 juli te zien op Netflix. In het Madrid van 1720 valt een getalenteerde kok op bij een weduwe van een hertog, net op het moment dat hij terugkeert in de aristocratische society. De reeks is gebaseerd op de roman van Fernando J. Múñez. Bekijk de trailer hieronder.

La Cocinera de Castamar serie op Netflix

De serie speelt zich af in het Madrid van het jaar 1720. Het was in die tijd dat de hertog Diego een oogje laat vallen op een kokkin met de naam Clara Belmonte. Het verschil in sociale klasse tussen de twee personen zorgt er echter voor dat hun liefde niet makkelijk stand kan houden. Bovendien blijkt al snel dat Clara ook nog eens een stevig geheim heeft. In tussentijd liggen ook de vijanden van Diego op de loer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Jenner, Roberto Enriquez, Hugo Silva, María Hervás, Fiorella Faltoyano, Jean Cruz, Paula Usero, Maxi Iglesias, Mónica López, Nancho Novo, Silvia Abascal, Marina Gatell, Carlos Serrano-Clark, Joan Carreras.

De serie La Cocinera de Castamar is gebaseerd op de gelijknamige roman die werd geschreven door Fernando J. Múñez. De regie is in handen van Iñaki Peñafiel en Norberto López Amado.

De reeks is geproduceerd door Buendía Estudios en werd oorspronkelijk uitgezonden op Atresplayer Premium van februari tot mei 2021.

Het volledige eerste seizoen van La Cocinera de Castamar is te bekijken op Netflix vanaf 9 juli 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter