De Supernatural prequel serie The Winchesters krijgt groen licht

The CW heeft officieel groen licht gegeven aan Jensen Ackles’ Supernatural spin-off The Winchesters, die het ongekende liefdesverhaal vertelt tussen John Winchester (Drake Rodger) en Mary Campbell (Meg Donnelly), monsterjagers en toekomstige ouders van Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles).

De serie volgt de 19-jarige Mary, die al sinds haar kindertijd strijdt tegen de krachten van de duisternis. Na het verlies van iemand die dicht bij haar staat, overweegt de geharde jager om te stoppen met het familiebedrijf, totdat de verdwijning van haar vader en de komst van nieuwkomer John haar dwingen een nieuw team te leiden. John is onlangs teruggekeerd uit Vietnam en vindt een nieuwe missie thuis, waar sporen van zijn vaders verleden hem leiden naar een geheime organisatie en een geheel nieuwe oorlog als jager. The Winchesters vertelt het epische verhaal van hoe Mary en John elkaar ontmoetten en alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde, maar ook de wereld te redden.

The Winchesters

Ackles en zijn vrouw Danneel Ackles produceren samen met Supernatural alumni Robbie Thompson. In de serie zijn er ook rollen voor Nida Khurshid, Jojo Fleites, Bianca Kajlich en Demetria McKinney. In de originele serie werden John en Mary gespeeld door Jeffrey Dean Morgan en Samantha Smith.

Naast zijn uitvoerende productietaken, zal Ackles zijn rol als Dean opnieuw spelen als verteller van de serie. Padalecki speelt al in Walker, en Misha Collins speelt in de nieuw serie Gotham Knights, die de kinderen van Batman en zijn vijanden volgt terwijl ze een onwaarschijnlijke alliantie vormen in de nasleep van de moord op Bruce Wayne. Collins speelt de beruchte Harvey Dent.

The Winchesters pilot veroorzaakte vorig jaar wat drama onder Ackles en Padalecki toen Padalecki tweette dat hij wenste dat hij “hier op een andere manier over had gehoord dan Twitter” nadat de aankondiging van de spin-off was gedaan, maar de tv-broers kondigden snel aan dat ze het hadden verzonnen en “alles gaat goed.”

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter