De T-Rex is terug in trailer Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Het kan nog even duren voordat Jurassic Park-fans de volgende aflevering in de franchise, Jurassic World: Dominion, kunnen bekijken. Dit jaar krijgen fans toch nog een dosis dinosauriërs in  Jurassic World: Kamp Krijtastisch (originele titel Jurassic World: Camp Cretaceous). Netflix en DreamWorks Animation hebben de eerste trailer voor de aankomende animatieserie uitgebracht. De teaser richt zich op de avonturen van zes tieners op Isla Nublar naast de gevaarlijke inwoners van het eiland. Het verhaal gaat in de nazomer in première. Je kunt de officiële Kamp Krijtastisch trailer hieronder bekijken.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

De serie speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Jurassic World: Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) zullen dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zullen ook uitvoerend produceren.

Ga mee op avontuur terwijl onze kampeerders dinosaurussen van dichtbij bekijken in deze gloednieuwe serie. Jurassic World: Kamp Krijtastisch is vanaf 18 september te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter