De Verraders keert terug met Halloween special op Videoland

Hoewel de finale van het programma De Verraders net voorbij is, laat RTL weten dat het programma terugkeert. Deze keer krijgt De Verraders een Halloween special op Videoland. Wanneer de uitzendingen van start zullen gaan, is nog niet bekend. Halloween is een feestdag die jaarlijks valt op 31 oktober, dus de verwachting is dat het rond die periode zal verschijnen.

Dit wordt de tweede keer dat er een extra seizoen op Videoland te zien is. De presentatie van De Verraders ligt normaal gesproken in handen van Tijl Beckand, maar bij de Videoland-editie nam Art Rooijakkers het stokje over. Het is nog niet bekend wie de Halloween special presenteert. Tevens is nog niet bekend wie er aan het programma deelnemen.

Na negen weken kwam er gisteravond een einde aan het tweede seizoen van De Verraders. Toine van Peperstraten, Steven Brunswijk en Dionne Slagter wonnen het programma en delen het prijzengeld.

De Verraders Halloween special

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

In het nieuwe seizoen zijn de spelregels iets anders en kan de winst niet meer gedeeld worden tussen Verraders én Getrouwen. Dit keer wordt het gedeeld tussen Getrouwen of tussen Verraders onderling.

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV.

Op 5 december 2021 ging er een nieuw seizoen van start. Deze was alleen te zien op streamingdienst Videoland en werd gepresenteerd door Art Rooijakkers. Het tweede reguliere seizoen zou vanaf 20 februari 2022 te zien zou zijn bij RTL 4, maar door het opschorten van The voice of Holland vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag werd dit verplaatst naar 1 april 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter