Deadpool 1 & 2 vanaf 23 februari op Disney Plus

Deadpool 1 & 2 zijn vanaf 23 februari 2021 te zien op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Na de overname van Fox door Disney kunnen deze titels aan de dienst worden toegevoegd. Deze waren eerder nog niet te bekijken op Disney Plus, vanwege de leeftijdswaarschuwing 18+.

Deadpool op Disney Plus

Hij is geen superheld, maar een antiheld: It’s Deadpool! Deadpool vertelt het Marvel Comic’s verhaal van Wade Wilson, voormalig lid van de Special Forces en nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor zwarte humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool is een Amerikaanse komische superheldenfilm uit 2016, gebaseerd op het Marvel Comics-personage Deadpool. Het is de achtste film in de X-Men filmfranchise. De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller en Gina Carano.

De film is geregisseerd door Tim Miller naar een scenario van Rhett Reese en Paul Wernick. De film ging op 8 februari 2016 in première en behaalde zowel financieel als kritische succes. Het verdiende meer dan $782 miljoen tegen een budget van $ 58 miljoen. Een vervolg, Deadpool 2, werd uitgebracht in 2018.

Deadpool 2 op Disney Plus

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekentom een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

De film is geregisseerd door David Leitch op basis van een scenario door Rhett Reese, Paul Wernick, Ryan Reynolds.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Reynolds, Brianna Hildebrand, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Jack Kesy.

Deadpool 1 & 2 zijn vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

DISNEY PLUS STAR

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter