Deadpool 3 is onderdeel van MCU en behoudt R-Rating

Marvel baas Kevin Feige sprak in een interview over de langverwachte derde film in de Ryan Reynolds franchise. In een interview met Collider bevestigd hij dat Deadpool 3 zich niet alleen in het Marvel Cinematic Universe zal afspelen, maar tevens de R-rating behoudt van de eerste twee films. Feige zei:

“It will be rated R and we are working on a script right now, and Ryan’s overseeing a script right now. It will not be [filming] this year. Ryan is a very busy, very successful actor. We’ve got a number of things we’ve already announced that we now have to make, but it’s exciting for it to have begun. Again, a very different type of character in the MCU, and Ryan is a force of nature, which is just awesome to see him bring that character to life.”

Het schrijversduo Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin, ook bekend als The Molyneux Sisters, zal Deadpool 3 van Marvel Studios schrijven.

Deadpool 3 R-Rating

Kevin Feige en Disney Executive Chairman Bob Iger hebben beiden eerder interesse getoond om de toekomstige Deadpool-films R-rated te behouden. Dit is in lijn met de eerste twee films die bij Fox geproduceerd zijn. Bronnen melden dat Marvel Studios dit intact wil houden, wat zou betekenen dat de derde film met Ryan Reynolds de eerste film is met een R-rating bij Disney. De ontmoetingen met schrijvers zijn al maanden aan de gang.

Het is momenteel onduidelijk of regisseur David Leitch zal terugkeren om de derde film in de franchise te regisseren. Bronnen melden hierover dat het gezien zijn drukke agenda tot 2021 onwaarschijnlijk is, maar dat de deur open blijft als hij beschikbaar komt. Waarom Deadpool 1 en 2 schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick niet terugkeren is onbekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter