Deadpool heeft alleen maar liefde voor Wonder Woman

Warner Bros. Pictures‘ Wonder Woman blijft het goed doen aan de box office. Dit weekend wist de heldin van DC Comics officieel het Amerikaanse record van 20th Century Fox‘s Marvel held, Deadpool in te halen. Ryan Reynolds‘ Merc heeft enkel liefde voor de “Distinguished Competition,” en plaatste onderstaande op de officiële Deadpool Twitter-pagina.

Deadpool heeft liefde voor Wonder Woman

Deadpool haalde uiteindelijk $363 miljoen op in Amerika, terwijl Wonder Woman dit weekend de $368 miljoen grens over ging.  Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins (Monster) gaat over een Amazoneprinses die naar de Aarde komt om een van de grootste heldinnen ooit te worden. In de film zien we hoe een Amerikaanse piloot op de kust van een mysterieus eiland crasht. Er blijken alleen maar vrouwen te wonen, echte amazones, waaronder de knappe Diana. Als de piloot haar vertelt over een gigantische strijd die in de buitenwereld woedt, besluit ze met hem mee te reizen, in een poging het conflict te stoppen.

De film heeft hoofdrollen voor Gal GadotChris PineRobin WrightDanny HustonDavid ThewlisEwen BremnerSaïd TaghmaouiElena AnayaConnie Nielsen, Lisa Loven Kongsli en Lucy Davis. Fuchs schreef het script en Zack Snyder zal samen met Deborah Snyder, Charles Roven en Richard Suckle produceren. 

De sequel op Deadpool wordt op dit moment opgenomen. David Leitch’s Deadpool 2 verschijnt in juni 2018 in de bioscoop.