Death on the Nile vanaf 9 februari 2022 in Nederland in de bioscoop

Death on the Nile verschijnt in Nederland vanaf 9 februari 2022 in de bioscoop. Nadat de releasedatum van de film enkele keren is uitgesteld, komt de film dan toch in de bioscoop. Hercule Poirot keert terug in Kenneth Branagh’s vervolg op Murder on the Orient Express. Bekijk hieronder de nieuwe trailer en poster. Uiteraard zal Branagh zelf wederom in de huid kruipen van Poirot. Naast Branagh zijn er rollen voor Gal Gadot (Wonder Woman), Letitia Wright (Black Panther), Armie Hammer (The Lone Ranger), Rose Leslie (Game of Thrones), Russell Brand (Arthur) en Annette Bening (Captain Marvel).

Death on the Nile bioscoop

Death on the Nile in Nederland in de bioscoop

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Rose Leslie, Russell Brand, Tom Bateman, Emma Mackey, Annette Bening, Ali Fazal, Dawn French, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders.

Death on the Nile werd in 1937 gepubliceerd. De film is de derde verfilming van Christie’s roman, na de film uit 1978 en een aflevering uit 2004 van de televisieserie Agatha Christie’s Poirot. De verfilmd uit 1978 had rollen voor Peter Ustinov, Jane Birkin, Lois Chiles, Bette Davis, Mia Farrow, Angela Lansbury, Simon MacCorkindale, David Niven, Maggie Smith.

Death on the Nile is geregisseerd door Kenneth Branagh op basis van een scenario geschreven door Michael Green. Het is een bewerking van Christie’s roman, en wordt geproduceerd door Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg, Kenneth Branagh, Judy Hofflund en Kevin J.Walsh, met Matthew Jenkins, James Prichard en Matthew Prichard als uitvoerende producenten.

Death on the Nile verschijnt in Nederland vanaf 9 februari 2022 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter