Defending Jacob trailer met Chris Evans & Jaeden Martell

Apple TV+ heeft de officiële Defending Jacob trailer uitgebracht met in de hoofdrol Chris Evans en Jaeden Martell. De gelimiteerde serie, gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van William Landay, gaat in première op 24 april. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Defending Jacob wordt beschreven als een aangrijpende, personage-gedreven thriller gebaseerd op de roman van Landay uit 2012, uitgegeven door Random House. De serie speelt zich af rond een schokkende misdaad die een klein stadje in Massachusetts op zijn kop zet en volgt een assistent-officier van justitie die wordt verscheurd tussen zijn plicht om de gerechtigheid te handhaven en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn 14-jarige zoon, die wordt beschuldigd van moord.

In de gelimiteerde serie speelt Chris Evans (Captain America, The Gifted) de rol van Andy Barber. Het heeft ook rollen voor Michelle Dockery (Downton Abbey) als Laurie Barber en Jaeden Martell (The Book of Henry, It) als Jacob Barber samen met tweevoudig Emmy-winnaar Cherry Jones (The Handmaid’s Tale) als Joanna Klein, Pablo Schreiber (American Gods) als Neal Logiudice, Sakina Jaffrey (Timeless) als Lynn Canavan, Betty Gabriel (Get Out) als Paula Duffy, Paul Wesley (The Vampire Diaries) als Bobby, Leighton Meester (Gossip Girl) als Sara, Kat Graham (The Vampire Diaries) als Rose, Daniel Henshall (The Babadook) als Leonard Patz, Matt Lanter (Timeless) als Jason, Poorna Jagannathan (The Night Of) als Dr. Elizabeth Vogel en Jake Picking als Jake.

Geschreven door Mark Bomback (Planet of the Apes) op basis van Landay’s roman, zal de gelimiteerde serie worden geproduceerd door Paramount Television en Anonymous Content. De regisseur van The Imitation Game, Morten Tyldum, zal naast Evans de serie uitvoerende produceren en regisseren.