Desperate Housewives vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Desperate Housewives zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Desperate Housewives biedt een zwartkomische kijk op het leven in buitenwijken, waar de geheime levens van huisvrouwen niet altijd zijn wat ze lijken, en begon met Mary Alice die in haar perfecte huis in een prachtige wijk zelfmoord pleegde. Vanaf haar plek hoog in de lucht bekijkt ze met ons de levens van haar gezin, vrienden en buren.

Desperate Housewives op Disney Plus Star

In de stad Fairview ligt er een straat genaamd Wisteria Lane, een rustige cul-de-sac met gemanicuurde gazons en prachtige huizen. Het is een plek waar je alles weet van al de buren en de buren alles weten over jou. Het is de perfecte stadsfantasie. Maar achter elke piketomheining liggen geheimen. En, in elk schijnbaar gelukkige thuis, vind je jaloezie, lust, passie, en soms… moord.

ABC’s Desperate Housewives was tussen 2004 en 2012 te zien met acht seizoen. De serie trok in de hoogtijdagen op ABC zo’n 25 tot 30 miljoen kijkers en zou wereldwijd zo’n 120 miljoen fans hebben.

Naast Teri Hatcher (Tomorrow Never Dies) en Felicity Huffman (Raising Helen) zijn ook Marcia Cross (Bringing Up Bobby), Eva Longoria (Empire), Jesse Metcalfe (Dallas), Doug Savant (Godzilla), James Denton (Good Witch) en Ricardo Chavira (Scandal) in deze serie te zien.

Vanaf 23 februari 2021 kun je Desperates Houswifes seizoen 1 t/m 8 streamen op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter