Desperate Housewives vanaf 3 januari op Videoland

Desperate Housewives zal vanaf 3 januari 2022 te zien zijn op het streamingplatvorm Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer. Desperate Housewives biedt een zwartkomische kijk op het leven in buitenwijken, waar de geheime levens van huisvrouwen niet altijd zijn wat ze lijken, en begon met Mary Alice die in haar perfecte huis in een prachtige wijk zelfmoord pleegde. Vanaf haar plek hoog in de lucht bekijkt ze met ons de levens van haar gezin, vrienden en buren.

Desperate Housewives op Videoland

In de stad Fairview ligt er een straat genaamd Wisteria Lane, een rustige cul-de-sac met gemanicuurde gazons en prachtige huizen. Het is een plek waar je alles weet van al de buren en de buren alles weten over jou. Het is de perfecte stadsfantasie. Maar achter elke piketomheining liggen geheimen. En, in elk schijnbaar gelukkige thuis, vind je jaloezie, lust, passie, en soms… moord.

ABC’s Desperate Housewives was tussen 2004 en 2012 te zien met acht seizoen. De serie trok in de hoogtijdagen op ABC zo’n 25 tot 30 miljoen kijkers en zou wereldwijd zo’n 120 miljoen fans hebben.

Naast Teri Hatcher (Tomorrow Never Dies) en Felicity Huffman (Raising Helen) zijn ook Marcia Cross (Bringing Up Bobby), Eva Longoria (Empire), Jesse Metcalfe (Dallas), Doug Savant (Godzilla), James Denton (Good Witch) en Ricardo Chavira (Scandal) in deze serie te zien.

Vanaf 3 januari 2022 kun je Desperates Houswifes seizoen 1 t/m 8 streamen op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter