Details en foto’s van Pixar’s Soul

Rechtstreeks vanaf de D23 Expo 2019 heeft Pixar’s Pete Doctor nieuwe details onthuld over de aankomende Pixar-animatiefilm Soul met Jamie Foxx en Tina Fey. Bekijk hieronder de eerste foto’s.

Soul Soul Soul

“Waarom ben ik hier” is de vraag die Soul stelt. De film onderzoekt waar zielen vandaan komen.  Pixar bedacht “You” -seminars waar zielen persoonlijkheden leren en in het lichaam van mensen springen als ze afstuderen. De hoofdrolspeler van de film Joe Gardner (Foxx) is een muziekleraar die zijn droom muziekoptreden krijgt, maar een verkeerde stap neemt en zijn ziel verlaat zijn lichaam, waardoor hij bij het “You” -seminar terechtkomt. Joe gaat op avontuur door de kosmos om zijn weg terug te vinden.

Muziek in de film wordt gemaakt door Jon Batiste en een score van Trent Reznor en Atticus Ross. Extra castleden voor de film zijn ook Questlove, Phylicia Rashad en Daveed Diggs.

De film wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Peter Docter (Up, Inside Out) en wordt geproduceerd door Oscar-genomineerde Dana Murray (Lou). Soul zal op 19 juni 2020 worden uitgebracht.