Devils seizoen 2 vanaf 13 juni op Videoland

Devils seizoen 2 zal vanaf 13 juni 2022 op Videoland verschijnen. Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy en The Truth About the Harry Quebert Affair) speelt een genadeloze bankier, die de Italiaanse tophandelaar Massimo binnenhaalt op zijn kantoor. Die merkt al snel dat hij is beland in een keiharde, financiële oorlog. Bekijk hieronder de trailer.

Devils seizoen 2 op Videoland

In 2011 is het hoofd van handel van de Londense NYL-bank, Massimo Ruggero, betrokken bij een schandaal. De plotselinge dood van een collega zet alles op zijn kop. Massimo is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en ontdekt een stille oorlog achter de Europese crisis.

De serie werd bedacht door scenarist Ezio Abbata, bekend van het eerdergenoemde Suburra. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Guido Maria Brera en is een internationale samenwerking tussen Franse en Italiaanse productiebedrijven. Devils (Diavoli) ging op 17 april 2020 in première op Sky Atlantic in Italië. Voorafgaand aan de première werd de serie verlengd voor een tweede seizoen.

Naast Dempsey zijn er rollen voor Alessandro Borghi, Kasia Smutniak, Laia Costa, Malachi Kirby, Lars Mikkelsen, Pia Mechler, Paul Chowdhry, Sallie Harmsen, Harry Michell.

Devils seizoen 2 kijken

Devils seizoen 2 is vanaf 13 juni 2022 te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter