Dexter Fletcher regisseur van serie The Offer over The Godfather

Hoewel het project in januari misschien zijn hoofdrolspeler heeft verloren, gaat Paramount Plus verder met de serie The Offer, over het maken van het iconische gangster-epos The Godfather. Tweevoudig BAFTA-genomineerde Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie the Eagle) is bij het project betrokken als regisseur en uitvoerend producer. Dit meldt The Hollywood Reporter.

The Offer serie

The Offer zal gebaseerd zijn op de nooit eerder vertoonde ervaringen van Oscar- en Golden Globe-winnende producer Albert S.Ruddy tijdens zijn reis om Mario Puzo’s epische misdaadroman The Godfather tot leven te brengen op het grote scherm met Francis Ford Coppola. In de serie van 10 afleveringen zou Armie Hammer (The Lone Ranger) de hoofdrol spelen als Ruddy, hoewel hij het project in januari verliet te midden van zijn aanhoudende schandaal.

De serie wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Michael Tolkin (Escape at Dannemora) naast Fletcher, Dalia Ibelhauptaite, showrunner Nikki Toscano (Hunters) en Emmy-winnende producer Leslie Greif (Hatfields & McCoys). Bronnen melden dat Paramount Television Studios de productie van het project wil versnellen nu Fletcher in de regiestoel zit voor het eerste blok afleveringen, waarbij de regisseur ook betrokken zal zijn bij het castingproces en het creëren van de stijl van de serie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter