DiCaprio en Scorsese werken samen aan Roosevelt

Martin Scorsese werkt in The Irishman momenteel weer samen met een ensemble aan oude collega’s. Een van de acteurs die we helaas niet terug zullen zien in die film is Leonardo DiCaprio. Maar de regisseur heeft andere plannen voor Leo. Hij zal in een drama verschijnen over de Amerikaanse president Theodore Roosevelt. De titel van de film: Roosevelt.

DiCaprio wil al jaren deze president spelen. Eerdere pogingen om dit project van de grond te krijgen mislukten. Nu lijkt Scorsese bereid te zijn de film te regisseren, en Scott Bloom herschrijft momenteel het script. Paramount lijkt geïntereseerd in het produceren van de film.

President Roosevelt, ook wel bekend als Teddy, is al door vele acteurs vertolkt. Hij was de 26ste president van de Verenigde Staten, tussen 1901 en 1909. Hij stond bekend om zijn werk voor natuur conservatie. Zo heeft hij verschillende natuurparken gesticht. Daarnaast is de Teddybeer ook naar hem vernoemd.

Als dit project doorgaat zal het de zesde collaboratie worden tussen Scorsese en DiCaprio. Eerder werkten ze als samen in Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island en The Wolf of Wall Street.