Dick Maas-documentaire De Dick Maas Methode vanaf oktober in bioscopen

De Dick Maas Methode, de gloednieuwe documentaire over de gelijknamige Nederlandse filmregisseur, zal vanaf 1 oktober in de bioscopen te zien zijn. WW Entertainment heeft de onderstaande poster vrijgegeven.

Als je het over Nederlandse films hebt, dan kom je al snel uit bij de naam Dick Maas. Dit is namelijk een van de meest invloedrijke regisseurs die ons land kent. Dit was voor mede-filmmaker Jeffrey de Vore reden genoeg om een documentaire rondom deze man te maken. Het project is inmiddels afgerond en heeft de titel De Dick Maas Methode meegekregen. Volgens de poster hieronder zal de docu vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Poster van de Dick Maas Methode

De Dick Maas Methode

In De Dick Maas Methode komen verschillende mensen aan bod die ooit met Maas gewerkt hebben. Denk hierbij aan Tatjana Šimić, Nelly Frijda, Huub Stapel en Pierre Bokma.

Dick Maas maakte in 1983 de horrorfilm De Lift, dat onder andere een Gouden Kalf won. Ook veel van zijn daarop volgende films werden een financieel succes. Meer over Maas is te vinden in deze regisseursstudie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram