Dirty John seizoen 2 vanaf 14 augustus op Netflix

Het eerste seizoen van Dirty John, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de rijke Debra Newell, maakte behoorlijk wat los. Nu heeft Netflix bekend gemaakt dat Dirty John seizoen 2 op 14 augustus zal verschijnen. Dirty John seizoen 2 zal in het teken staan van een heel nieuw verhaal. De serie zal opnieuw draaien om een waargebeurd verhaal van een doorgedraaide lover. Bekijk hieronder alvast de trailer voor Dirty John: The Betty Broderick Story.

Dirty John seizoen 2

Dirty John seizoen 2 gaat over het waargebeurde verhaal van Betty Broderick, dat in 1983 elke Amerikaanse krantenkop haalde als The Betty Broderick Story. Als zij vermoedt dat haar man Dan vreemdgaat, ontstaat er een kat- en muisspel. De scheiding tussen de twee is een van de meest controversiële scheidingen ooit en kent alle gevolgen van dien.

Betty Broderick wordt gespeeld door Amanda Peet (The Romanoffs) en Dan wordt gespeeld door Christian Slater (Mr. Robot).

Dirty John is een Amerikaanse true crime dramaserie, gebaseerd op de gelijknamige podcast van Christopher Goffard die op 25 november 2018 uitgebracht werd op Bravo en op 14 februari 2019 internationaal gereleased werd op Netflix. Connie Britton werd voor haar acteerprestatie genomineerd door een Golden Globe Award en een Critic’s Choice Television Award.

De hoofdrollen in seizoen 1 werden gespeeld door Connie Britton, Eric Bana, Juno Temple, Julia Garner, Jean Smart, Kevin Zegers.

Dirty John: The Betty Broderick Story is vanaf 14 augustus te zien op Netflix en telt acht afleveringen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter