Disney+ kondigt Agatha House of Harkness met Kathryn Hahn aan

Disney+ heeft de WandaVision spin-off Agatha: House of Harkness aangekondigd met in de hoofdrol Kathryn Hahn als Agatha Harkness.

De spin-off wordt omschreven als een donkere komedie. Aanvullende plotdetails worden momenteel geheim gehouden. De spin-off van WandaVision heeft hoofdschrijver Jac Schaeffer als schrijver en uitvoerend producent. Hahn werd voor het eerst geïntroduceerd in WandaVision als een personage genaamd Agnes voordat werd onthuld dat ze een krachtige heks was genaamd Agatha, die voor het eerst verscheen in Marvel Comics’ Fantastic Four #94 in 1970, gemaakt door Stan Lee en Jack Kirby.

Agatha House of Harkness

Agatha: House of Harkness 

WandaVision speelt zich af in de jaren vijftig en volgt het verhaal van de superhelden Scarlet Witch en Vision, gespeeld door Elizabeth Olson en Paul Bettany. De serie combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff en Vision – twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in een buitenwijk leiden – beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) fungeert als producer, showrunner en hoofdschrijver van de serie. Matt Shakman regisseert de serie.

WandaVision verdiende 23 Emmy-nominaties en behaalde drie overwinningen, waaronder Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes, Outstanding Original Music and Lyrics voor het nummer ‘Agatha All Along’ en Outstanding Production Design for a Narrative Program.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter