Disney kondigt nieuwe animatiefilm Wish aan

De gloednieuwe Disney-film met de titel Wish werd onthuld op D23 2022. De film moet de 100 jaar van Disney vieren en zal zich richten op de ster waar Disney-personages door de jaren heen naar hebben gewenst.

Wish heeft twee heldinnen, Asha (Ariana DeBose), een 17-jarige gedreven optimist. Zij neemt het op tegen een van de gevaarlijkste schurken van het universum en moet samenwerken met Star, een buitenaardse bal van pure energie.

Disney film Wish 

Wish gaat over Asha, die op een dag omhoog kijkt naar de sterren en een wens doet. Vervolgens komt er een mollige ster met armen en benen uit de lucht vallen om haar te helpen. Deze Star is magisch, maar heeft z’n grenzen. Hoe groter Asha’s wens is, des te zwaarder wordt het avontuur.

De film heeft sterrencast met Alan Tudyk als de stem van een geit genaamd Valentino en Academy Award-winnaar Ariana DeBose als Asha.

De film wordt geregisseerd door Frozen-regisseur Chris Buck en Fawn Veerasunthorn (Zootopia, Raya and the Dragon en Moana). Grammy-winnaar Julia Michaels schrijft liedjes voor de film. De makers zeiden dat de film een tijdloze aquarelstijl combineert met 3D CG-animatie. Buck zei:

“Fawn and I both grew up on Disney classics and fell in love with them. Truly is no greater power in the universe than someone with a true wish in their hearts.”

Wish komt volgend jaar uit, wanneer Disney z’n honderdste verjaardag viert.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter