Disney kondigt The Spiderwick Chronicles serie aan

De nieuwe The Spiderwick Chronicles live-action serie gebaseerd op de bestverkochte boeken komt naar Disney Plus. Dat is bekendgemaakt tijdens Disney+ Day. Om het nieuws te vieren werd een aantal concept art voor de serie uitgebracht. Deze kun je hieronder bekijken.

De serie zal gebaseerd zijn op de boeken die de Grace Family volgen terwijl ze naar hun vervallen voorouderlijk huis verhuizen. Maar als ze eenmaal gesetteld zijn, beginnen ze een mysterie over hun familie te ontrafelen, waardoor ze kennismaken met een geheel nieuwe wereld. Er werd niet veel anders over de serie gedeeld, dus het is niet bekend wie er in spelen of wanneer de productie van de serie zal beginnen.

The Spiderwick Chronicles serie

The Spiderwick Chronicles serie The Spiderwick Chronicles serie

The Spiderwick Chronicles serie

De serie volgt de Grace Family – tweelingbroers Jared en Simon, hun zus Mallory en moeder Helen – terwijl ze naar hun vervallen voorouderlijk huis verhuizen. Ze beginnen een duister mysterie te ontrafelen over hun betoveroom die ooit de geheime en soms gevaarlijke elfenwereld heeft ontdekt.

The Spiderwick Chronicles is een serie kinderboeken van Tony DiTerlizzi en Holly Black. Het eerste boek, The Field Guide, werd gepubliceerd in 2003 en werd gevolgd door The Seeing Stone (2003), Lucinda’s Secret (2003), The Ironwood Tree (2004) en The Wrath of Mulgarath (2004). Er zijn verschillende begeleidende boeken gepubliceerd, waaronder Arthur Spiderwick’s Field Guide to the Fantastical World Around You (2005), Notebook for Fantastical Observations (2005) en Care and Feeding of Sprites (2006).

Dit is niet de eerste keer dat The Spiderwick Chronicles is geadapteerd. In 2008 werd een film uitgebracht, gebaseerd op het eerste boek in de serie, met in de hoofdrollen Freddie Highmore, Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, Seth Rogen, Martin Short en Nick Nolte. Er is echter nooit een vervolg gemaakt, dus Disney hoopt wat meer geluk te hebben met hun serie wanneer deze wordt uitgebracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter