Disney ontwikkelt Jungle Cruise 2

Disney werkt aan Jungle Cruise 2. Het origineel bleek een hit voor Disney en nu komt er een vervolg met opnieuw Dwayne Johnson en Emily Blunt in de hoofdrol.

Aangezien het origineel net $100 miljoen heeft overschreden aan de kassa in de Verenigde Staten, heeft Disney het vervolg aangekondigd. Dit meldt THR. Zowel Johnson als Blunt zullen naar verwachting hun rol in Jungle Cruise 2 hernemen als Frank Wolff en Dr. Lily Houghton.

Het script wordt verzorgd door Michael Green, die meeschreef aan de originele film. Regisseur Jaume Collet-Serra zal naar verwachting ook terugkeren voor Jungle Cruise 2, terwijl Scott Sheldon als uitvoerend producent zal dienen. Producenten zijn John Davis, John Fox, Beau Flynn, Johnson, Dany Garcia en Hiram Garcia

Jungle Cruise trailer

Jungle Cruise 2

Disney’s Jungle Cruise is een avontuurlijke, spannende rit door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff (Johnson) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Blunt). Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila – zijn bouwvallige maar charmante boot. Lily is vastbesloten om een ​​oeroude boom met ongeëvenaarde genezende vermogens bloot te leggen en de kracht te verkrijgen om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze epische zoektocht stuit het onwaarschijnlijke duo op ontelbare gevaren en bovennatuurlijke krachten, allemaal op de loer in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, reikt de inzet nog hoger voor Lily en Frank.

Disney’s Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californie. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol, als charismatische rivierbootkapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan zij samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken. Ook Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti en Jack Whitehall spelen een rol in de film.

De live-action film wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

J.D. Payne en Patrick McKay (Star Trek Beyond) schreven het scenario. De film voegt zich bij het rijtje van adaptaties op basis van pretpark attracties als, The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland en Pirates of the Caribbean.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter